MS pisze:
Twoje pieniądze - Twój wybór, chcesz wierzyć w Niemca co płakał, proszę bardzo.
Handlarz w rodzinie -skoro kupuje taniej - kupuje w ubezpieczalni lub z innego placu. Dlaczego taniej ? bo hurtowo bierze auta po przejścia. Jeżeli Ahmed sprzedał mu taniej, to też nie stracił , no może na jednym, a zarobił na pozostałych z danej partii. Może nawet wszystkie bezwypadkowe
![Mr. Green :]](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
bo, wcześniej były w Polsce na naprawie np blacharki lub wymianie zatartego silnika
Chcesz wierzyć w prezenty , wolno Ci.
PS
Czytaj ze zrozumieniem, w moim poprzednim poście najmniej chodzi o handlarz,
ponowię pytanie, Dlaczego ktoś w Niemczech
sprzedaje auto za 70% najniższej ! ceny rynkowej ?hmmm... za stary jestem aby łykać jak pelikan ale nie wrzuca sie wszystkich do jednego wora...
Kuzyn jak sie tym zajmował to wszyscy go polecali.Wiesz dlaczego bo wszyscy kupujący po zakupie byli zadowoleni.Żył z tego i wiedział ,ze zadowolony klient wróci lub poleci go komuś .Brał auta z prywatnych ogłoszeń ,ktore wyszukiwała mu ekipa "szukaczy"
p.s.Teraz konkret ,ze cuda się zdarzają:)Mojemu synowki kuzyn znajduje BMW 530 .Dużo taniej bo komputer auta zrobił kaput.W Niemczech koszt okolo 2000 e za naprawę.W PL komp zrobiony w firmie z Trojmiasta za ... 500 pln.Auto było kupione dużo taniej niz rynkowe ceny .Po zrobieniu kompa nabrało pierwotnej wartości.
Przez lata nauczyłem się cierpliwości przy zakupie auta.Wnikliwie sprawdzam i nikt mnie nie zmusza bo albo biorę albo odpuszczam.Forumowe wróżby ze zdjęć czy warto brac dane auto są niepoważne.Wszystko w aucie jest do sprawdzenia tylko należy być cierpliwym przy zakupie i parę pln poswięcić na sprawdzenie.Kolega z forum jesli jest z miejsca gdzie stoi auto może wstępnie zweryfikować.Warunek ,ze wie co robi bo w nowych autach takze bywają nierowne szczeliny pomiędzy błotnikiem a drzwiami
pozdrawiam