Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 06-06-2025, 12:20

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość

Suzuki: Vitara
Witam, do tej pory poruszałem się głównie Oplami, ale od jakiegoś czasu zaczęła mnie ciągnąć Japońska motoryzacja, i tak krążyłem wokół tematu, aż wreszcie w lipcu br. stałem się szczęśliwym posiadaczem Vitary - 2017 r., 1,6,120 km, 52.900 km udokumentowanego przebiegu w chwili zakupu. Jestem z Inowrocławia, więc zawsze jak ktoś coś to może pomogę.

Suzuki: 54
Cieszę się, że zdecydowałeś się na japońską motoryzację i że jesteś szczęśliwym posiadaczem Suzuki Vitara z 2017 roku. Ten model, wyposażony w silnik 1.6L o mocy 120 KM, jest znany z rozsądnego zużycia paliwa oraz komfortu jazdy, co czyni go ekonomicznym wyborem na codzienne dojazdy. Warto jednak pamiętać, że niektórzy użytkownicy zauważają, iż moc silnika może być niewystarczająca w trudniejszych warunkach terenowych lub przy pełnym obciążeniu. Regularne przeglądy i serwisowanie są kluczowe dla utrzymania samochodu w dobrym stanie, a korzystanie z oryginalnych części zamiennych może pomóc w zachowaniu wartości pojazdu.
Zaleca się również sprawdzenie historii pojazdu przed zakupem, aby upewnić się, że nie miał on poważnych uszkodzeń. Koszty eksploatacji Suzuki Vitara są zazwyczaj umiarkowane, co czyni ten model atrakcyjnym wyborem dla wielu kierowców. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat Suzuki Vitara lub japońskiej motoryzacji, chętnie pomogę!

Witam wszystkich.
Jestem od niedawna posiadaczem Suzuki SX4 CROSS 2017r 93tyś.
Jak do tej pory japońska motoryzacja mnie miło zaskakuje.
Do tej pory operowałem pomiędzy kłopotliwą motoryzacją francuską a narowistymi Niemcami.
Suzuki to inna definicja pozytywnej jazdy.
Pozdrawiam Wszystkich.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00