Suzuki Grand Vitara II
Krajowy
Benzyna 2.4
Drugi właściciel.
Samochód w naszych rękach od 2019 roku.
Regularnie serwisowany co 10-12 tys. km. Z racji wieku poza ASO, tylko u mechanika, który ogarnia mi samochody od ponad 20 lat.
Ostatni serwis przy przebiegu 202tys. km w październiku (nie sądziłem że będziemy zmieniać auto)
Hak odpinany
Szyberdach
Kamera cofania
W tym roku wymienione żarniki ksenonowe.
Auto bezproblemowe. Dość dynamiczne.
Napędy sprawne, ale nie był nigdy ciorany w terenie.
Nie mamy wielkiego parcia na sprzedaż, ale trafiła się okazja na nowsze auto, a trzy nam niepotrzebne.
Nie mam nic do ukrycia, udzielę każdej informacji.
Handlarzom dziękuję
Nasze prywatne auto, nie ciorane w terenie. Jedyny "teren" jaki widziało to leśne dukty, w drodze na grzyby. Plany były.. ale jak to w życiu skończyło się na planach, bo jednak motocykle stanowią większą część naszego życia
Samochód kupiliśmy pod koniec sierpnia 2019 z przebiegiem 115kkm.
Aktualnie przebieg 203kkm
Z ekstrasów:
Po zakupie ogarnięta kwestia zalewania kondensatem klimy podłogi w kabinie. Kto się interesuje wie o czym mowa. Problem rozwiązany.
Dołożona 4mm płyta aluminiowa pod silnik
Akcesoryjne, dedykowane do tego modelu radio z CD i BT i możliwością przypisania przycisków z kierownicy. Oryginalne dokładam.
Dołożona kamera cofania
Na felgach aluminiowych 17" z oponami zimowymi.
Podwozie konserwowane woskami w firmie, która specjalizuje się w SUZUKI 4x4
Tam też wymieniane sprzęgło 2 lata temu
Na początku tego roku tapicer poprawiał nam przednie siedzenia i przy okazji tapicerka została w nich wymieniona na alcantarę. Dzięki temu dało się bez szkody dla kręgosłupów zrealizować naszą podróż do Francji . Tył nie był robiony bo raczej nikt tam nie jeździł. Jak komuś przeszkadza materiałowe obicia przednich siedzeń wciąż mam.
Świeżo po wymianie oleju, filtrów i czyszczeniu klimy (nie sądziłem, że będziemy zmieniać auto)
kupione nawet nowe wycieraczki hybrydowe DENSO, jeszcze nie założone - dokladam
dwa komplety dywaników + mata w bagażniku
Żona lubi "boazerię"

więc na allegro kupiłem i wymieniłem popielniczkę i panel wokół dźwigni. Oryginalne, czarne dokladam.
Bagażnik, belki dachowe.

taptarapta