nokius pisze:
Postanowiłem poprawić nagłosnienie w swoim autku bo radio Fabryczne ale tylko dwa głośniki z przodu pod nogami. No i zaczeło sie!!! Żeby zamontować głośniki z tyłu trzeba demontować tylne fotele i boczki. Masakra!!Wiązki tam nie znajdziesz wiec rozbiórka całej konsoli by dostać sie do firmowego radia a tam niby kable na tył wychodzą ale tracą sie gdziś po drodze bo styłu ich nie ma. Mówiąc krótko min 3 godz zabawy dla kogoś kto ma pojecie , reszcie nie polecam zabawy. Acha uwaga na kołki bo lubią sie łamać. No ale udało sie. Z tyłu nie wejdzie nic więcej niż 13 a z przodu na deske gwizdki, no i jest lepiej. Duzo lepiej. Do perfekcji dużo jeszce brakuje ale jak na oryginalne radio i miejsca to może byc. Pozdrawiam i życze udanej zabawy
W Jimnym wychodzą przewody do tylnych głośników i idą w lewym progu. Ich zakończenie jest pod lewym tylnym boczkiem. Jest to jakaś nietypowa kwadratowa złączka na 4 przewody (2 na lewy głośnik i 2 na prawy głośnik). Odciąłem tę złączkę i założyłem standardowe złączki. Z lewego boczka poprowadziłem pod wykładziną parę przewodów przeznaczoną do prawego tylnego głośnika w prawym tylnym boczku.