Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 27-07-2025, 03:38

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość

Cześć, czy ktoś z Was trenował może wymianę głośników z przodu w GVII na jakiś odseparowany zestaw z tym, że bez wzmacniacza i pod oryginalnym radiem Clariona?
Zastanawiam się nad Helix DB b 62c tylko zastanawiam się czy radio da radę i jakoś te głośniki uciągnie? Może ktoś z Was robił to jakoś inaczej?
Nie chce mieć "łupania" więc wszystkie skrzynie basowe itp odpadają, chcę troche poprawić jakość dźwięku bo serii naprawdę niewiele brakuje do szczęścia:D

Awatar użytkownika

Suzuki: GV 2006 3d 1.9d
Smiało wymieniaj tylko nie zapomnij o dystansach, ja u siebie wymieniłem z przodu na midbasy hertz 165mm (modelu zapomniałem) a kiedy piszę tego posta wymieniam tył z tyłu dałem audisony coaxiale apx 6.5 , efekt jest zadziwiający, po tej wymianie to lepiej gra niż fabryczne bose audi a6, wrzuce kilka fotek i linka do dystansów ...

http://allegro.pl/dystanse-glosnikowe-a ... NkNDg1YQ==

gvII ma 4 takie same głośniki niezależnie czy wersja 3d czy 5d te dystanse mają identyczne odsadzenie od blachy do tapicerki jak oryginalne głośniczki....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Fajne te audisony. Ja właśnie jestem na etapie gdzie przód już gra (odseparowany Helix Blue 62c), jednostka centralna też wymieniona (Parrot Asteroid SMART) - i tutaj bardzo jestem zdziwiony bo gra lepiej niż Pioneer AVH-x2800 którego własnie wymieniłem, no i został mi tył. Myślałęm ,żeby do kompletu dać helixy b6x.2 ale te Audisony też wyglądają nieźle. Czy one mają zabudowaną zwrotnicę czy zewnętrzną?

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00