Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 18-07-2025, 14:04

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

w GV I jest pod radiem fabryczny (tak wygląda) zegarek. U mnie on nie działa wywaliłem wszystkie kable i radio na zewnątrz i nie ma tam wtyczki pasującej do tego zegarka :placze:
Poprzedni właściciel robił w tych kablach dużo przeróbek i nie wiem czy gdzieś nie usunął tych kabli ?? lub też może się to samo jakoś odpina - taka wada fabryczna jak palące się podświetlenie panelu nawiewu- może komuś też tak się stało ??
A tak nawiasem to wyświetlana na tym zegarku jest tylko godzina czy coś jeszcze dodatkowego np. temperatura

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tam może być godzina (w 12h formacie) albo temperatura. Jak jest zimno to jeszcze jest pokazywany płatek śniegu jako ostrzeżenie o gołoledzi.

Awatar użytkownika

jak sie przełancza zerarek w tryb 24godzinny z 12godzinnego??,i jak sie włacza temperature?? i pytanie o podświetlanie panelu nawiewu- on jest wogole podświetlany?? umnie ani jeden klawisz,tylko ta mała dioda pod klawiszem który aktualnie jest przełączony- ewentualnie jak sie do tego zabrać i jak wymienić żarówke- bo niemam pomysłu jak to sie wyjmuje

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zegarek jest tylko w formacie 12h. Też wolałbym 24h, ale nie ma takiej możlwości. Wyświetlanie temperatury i czasu przełącza się przyciskiem obok samego wyświetlacza.
Z podświatleniem panelu nawiewu to nie bardzo wiem o czym piszesz, masz GV I po liftingu :?: Może zrób zdjęcie jak to u Ciebie wygląda i wtedy będzie można porównać.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mcube pisze:
Zegarek jest tylko w formacie 12h. Też wolałbym 24h, ale nie ma takiej możlwości. Wyświetlanie temperatury i czasu przełącza się przyciskiem obok samego wyświetlacza.
Z podświatleniem panelu nawiewu to nie bardzo wiem o czym piszesz, masz GV I po liftingu :?: Może zrób zdjęcie jak to u Ciebie wygląda i wtedy będzie można porównać.

Przed liftem-chodzi mi o panel sterowania nawiewem(na szybe,na kabine ciepłe cimne powietrze) na klawisze i niewiem czy powinny one być podświetlane?? czy poprostu trzeba sie nauczyć na pamięć w nocy :), jeśli chodzi o przycisk koło zegarka(mówie o tym pod radiem) to mam 3 przyciski: ustawianie minut,godzin i zerowanie minut "00"-tzn że niemam tam termometra??

Tytuł:
Awatar użytkownika

wywaliłem wszystkie kable i znalazłem wtyczkę do zegarka. mam tą samą wersję co dan911 i chyba nie mamy wyświetlania temperatury :placze: (tylko dlatego chciałem włączyć ten zegarek). ale wtyczka do zegarka ma 4 piny więc może jakoś się włancza tą temperaturę :roll:

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00