W tym magicznym czasie, kiedy wszyscy są dla siebie mili i uprzejmi... na forum pojawia się typowy cham, prostak, buractwo i cebulactwo w jednym:
Cytuj:
nie możecie tego gościa kopnąc do sx 4 tam gdzie jego miejsce ?
W tym magicznym czasie, kiedy wszyscy - starzy czy młodzi - stają się jedną rodziną... na forum pojawią się sprawny intelektualnie inaczej prymityw, dla którego jedynym argumentem do hejtu i poniżania jest wiek adwersarza... 
Cytuj:
powietrze zatruwa dziaderskim postrzeganiem świata
W tym magicznym czasie zechciejcie zatem przyjąć moje najserdeczniejsze złorzeczenia  
![Mr. Green :]](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) 
  żeby ci, którzy są młodzi i dla których dojrzały adwersarz w sile wieku (i już szczęśliwie na resortowej emeryturze od kilku m-cy...  

) jest po prostu zbyt stary... żeby nigdy się nie zestarzeli...  

(dla tych mniej inteligentnych dopowiedzenie: żeby umarli młodo...  
 )
żeby ci, którzy jednak przeżyją - doczekali się emerytury w wieku przynajmniej 70 lub lepiej 75 lat...  
 żeby ci, którzy postrzegają innych przez pryzmat tego, gdzie kto pracuje, jaki ma bolid, skąd pochodzi lub gdzie mieszka, ile ma hajsu itp. bzdety... żeby ich szlag trafił w swoim zadufaniu i zapatrzeniu w siebie...  
 I do czego teraz się przyczepisz, świr231? Nie ma awatara, nie ma bolidu, nie ma lokalizacji... nie ma punktu zaczepienia? A nie, zapomniałem... o moim wieku, ale będę pamiętał o tobie, kiedy będziesz zapierdzielał na moją resortową emeryturkę  

Do moderatorni: jeśli ktoś uzna to za stosowne, to można usunąć moje konto. Tu i tak się mało co dzieje, wszak pojazdy suzuki są postrzegane jako mało awaryjne, więc o czym tu pisać?  

Pojawiają się tak porywające i frapujące wątki, jak wymiana amortyzatorów... tylnej klapy  

i inne, równie skomplikowane technicznie zagadnienia... No można też pisać o pisaniu listu do suzuki japan z listą pobożnych życzeń...