Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 05-07-2025, 06:15

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wersja usa

witam ponownie przeszukalem cale forum znazlem pare odpowiedzi za ktore jest wdzieczny:P)
posiadam suzi od kilku dni i nadal nie wiem jak wlaczyc srednie spalania w tym aucie pokazuje jedynie momontowe spalanie oczywiscie przestawic na litry i kilometry idzie bez problemu!moze trzeba podpiac kompa i cos dograc??moze juz ktos na to wpadl
zauwazylem ze jak zapale silnik wlaczaja mi sie swiatla przednie natomiast tylnie nie:(da sie to jakos zmienic ?metoda ktora byla opisana nie dziala moze juz ktos po 3 latach urzytkowania wpadl na ten pomysl
rok produkcji 2006 model na 2007 2,7 v6
dziekuje bardzo i pozdrawiam wszystich:)

Tytuł:

Te swiatła nie sa do jazdy A zmiana spalania z mil/galon na l/100km sa tam przy wyswietlaczu przyciski jak w zegarach mimi pokombinoj Pozdr.

Tytuł:

nie no zapalaja sie te swiatla w soczewkach normalne do jazdy litry igalony umiem zmienic ale komputer pokazuje tylko momentowe spalanie a nie srednie z calej przebytej drogi od stacji do stacji przypuscmy!!i nie wiem jak to przestawic

Tytuł:
Awatar użytkownika

Masz rok produkcji samochodu 2006,powinno dać się tam przestawić. Nie trzeba używać specjalnej kombinacji przycisków żeby to zrobić.
Możesz wstawić foto z wyświetlacza?? Będzie łatwiej doradzić.

Tytuł:

dzieki zrobie te zdjecia w sobote i wrzuce !!bede wdzieczny pzdr

Tytuł: wersja usa

siubuk pisze:
witam ponownie przeszukalem cale forum znazlem pare odpowiedzi za ktore jest wdzieczny:P)
posiadam suzi od kilku dni i nadal nie wiem jak wlaczyc srednie spalania w tym aucie pokazuje jedynie momontowe spalanie oczywiscie przestawic na litry i kilometry idzie bez problemu!moze trzeba podpiac kompa i cos dograc??moze juz ktos na to wpadl
zauwazylem ze jak zapale silnik wlaczaja mi sie swiatla przednie natomiast tylnie nie:(da sie to jakos zmienic ?metoda ktora byla opisana nie dziala moze juz ktos po 3 latach urzytkowania wpadl na ten pomysl
rok produkcji 2006 model na 2007 2,7 v6
dziekuje bardzo i pozdrawiam wszystich:)

Było już o tym na forum :-) Zasłoń czujnik światła dziennego, który umieszczony jest w pobliżu szyby (ten naprzeciwko pasażera) i ustaw włącznik świateł w pozycji AUTO - ja tak mam, to działa.

Modele z 2006 roku pokazują tylko chwilowe spalanie, prawdopodobnie nie ma prostej metody zmiany tego na wyświetlanie średniego spalania :-(

Pozdrawiam

Tytuł:

debrzyna pisze:
Te swiatła nie sa do jazdy.

są kolego do jazdy, nie wprowadzaj w błąd.

Siubuk to tzw DRL, po opuszczeniu hamulca ręcznego zawsze zapalają się światła przednie, niezależnie od tego na czym masz ustawione pokrętło (zapalą się nawet gdy są ustawione w pozycji OFF).
Jakby ktoś nie wiedział to w Polsce dozwolona jest jazda z tym od czerwca tego roku

Jak będziesz chciał coś jeszcze to pisz na gg 8315800 - mam wersję usa od roku

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00