erwp pisze:
uciu pisze:
Co jeszcze chcesz wiedzieć?
Jak sie skrzynia zachowuje oprócz wspomnianych redukcji, czy chodzi płynnie itd ?? Czy komputer rzeczywiście nie wskazuje średniego spalania ?? Jeśli masz rok 2006 lub 2007 bo koledzy o tym pisali. Co ile zmienia się olej w skrzyni bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Mam chrapkę na to auto wprawdzie szukałem hondy CRV z automatem ale różnica w cenie (nie wiem czy sensowna +10 tyś) zwala z nóg.
skrzynia zmienia biegi płynnie, nie ma zadnych szarpnięc - oczywiście trzeba mieć na uwadze, że jest to skrzynia starego typu a nie DSG:-)
U mnie komputer pokazuje normalnie średnie spalanie - mam wersje deluxe z 2007r jeśli coś to zmienia:-)
Ole zmienia się co chyba 160kkm - jak mam na razie 80 i olej jest czyściutki.
Jedyne co mnie wkurza w wersji 2007 (przed liftem) to brak podświetlania przycisków na kierownicy.
Aha przy kupnie zobacz czy nie świeci się check - bardzo szybko pada w benzynie katalizator i wywala błąd (gdy świeci check nie działa tempomat). Ja na razie poradziłem sobie z tym montując emulator na sonde lambde ale mam na uwadze za za niedługo trzeba bedzie kata wymienić. Jak szybko pada? Kupiłem auto jak miało przejechane 54kkm i już się świeciło - ponoć dobiła go poprzednia właścicielka bo od nowości auta jezdziła tylko 6km do pracy - zadnych tras.