Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 03-12-2020, 04:26

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 186 87 88 89 90 Następna
Autor Wiadomość
Post: 01-06-2020, 21:05 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28-04-2015, 21:34
Posty: 101
Lokalizacja: Polska
Bo nie ma.

_________________
xLed 1.4 t allgrip 2018 lift


Na górę
Post: 01-06-2020, 22:05 
Offline

Rejestracja: 28-10-2018, 23:16
Posty: 135
Suzuki: vitara
bart86r pisze:
A czy można po aktualizacjach tak ustawić stację, aby wyświetlić tylko zegar, taka duża czcionką?
Złóż request na jakimś forum developerskim

Sent from my motorola one vision using Tapatalk


Na górę
Post: 02-06-2020, 16:26 
Offline

Rejestracja: 12-08-2017, 12:42
Posty: 36
Suzuki: VitaraII 4x4 Premium
dominiq pisze:
Tak, działa. Można odebrać rozmowę głosową i video tak samo.

Soft 1880, iPhone.


Ja mam Samsunga S10 Lite.
Może działa tylko przez CarPlay


Na górę
Post: 03-06-2020, 06:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08-06-2017, 06:45
Posty: 729
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Suzuki: Vitara 1.6 A/T AWD
Żona ma S10e, jak będzie okazja to sprawdzę.

_________________
Vitara 1.6 AT AllGrip Savanna Ivory/Black


Na górę
Post: 22-06-2020, 14:01 
Offline

Rejestracja: 29-07-2019, 08:42
Posty: 32
Suzuki: Vitara
gro@o2.pl pisze:
Po aktualizacji do androida 9 nie włącza się And. auto :/ też tak mieliście? Po ponownej instalacji nadal to samo.


Właśnie wróciłem z ASO, z wymiany kabla pomiędzy USB a stacją. Był uwalony. Objawy były takie że AA na stacji działał w kratkę. Problem był średnio-trudny do namierzenia ale udało się. Ostatnio w sumie w cale nie działał więc "mocniej" nalegałem aby coś z tym zrobili.


Na górę
Post: 27-06-2020, 22:40 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04-06-2017, 21:55
Posty: 67
Lokalizacja: Godzikowice
Suzuki: Było wiele szukam
Witam już są dostępne najnowsze mapy 2020-2 do stacji SLDA

_________________
Nawigacja mapy, polskie menu -Można dzwonić i pytać 501209210


Na górę
Post: 28-06-2020, 12:45 
Offline

Rejestracja: 22-05-2018, 13:14
Posty: 40
Suzuki: vitara 18 MT 1.6 2WD
Najnowsza wersja softu. Nie mam instrukcji pod ręką a pojawił mi się na stacji komunikat: "Sensor jest zabrudzony. Proszę wyczyścić sensor." Ktoś wie o co chodzi?

Obrazek


Na górę
Post: 28-06-2020, 14:04 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04-06-2017, 21:55
Posty: 67
Lokalizacja: Godzikowice
Suzuki: Było wiele szukam
m4rkiz pisze:
Najnowsza wersja softu. Nie mam instrukcji pod ręką a pojawił mi się na stacji komunikat: "Sensor jest zabrudzony. Proszę wyczyścić sensor." Ktoś wie o co chodzi?

Obrazek

Tu chodzi o kartę proszę wyjąć kartę SD z mapą i wsadzić można to powtórzyć kilka razy i powinno być ok

_________________
Nawigacja mapy, polskie menu -Można dzwonić i pytać 501209210


Na górę
Post: 30-06-2020, 15:37 
Offline

Rejestracja: 24-05-2018, 08:22
Posty: 173
to chyba coś systemowego - mnie się dziś podczas jazdy też taki komunikat pokazał...


Na górę
Post: 30-06-2020, 15:59 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13-12-2016, 18:57
Posty: 228
Lokalizacja: Świdnica
Suzuki: VITARA S 1,4 AT AWD
Ja miałem po założeniu szkła ochronnego na ekran.Wywaliłem i po problemie.

_________________
Jest Vitara S 1,4 AT AWD
Ex S-cross 1,6 DDiS AWD


Na górę
Post: 01-07-2020, 10:00 
Offline

Rejestracja: 29-05-2020, 22:37
Posty: 2
Mam takie pytanko, kupiłem SX4 z tą stacją i mimo obecności w instrukcji ja nie mam u siebie radia DAB. Jak to wygląda? Ta stacja jest jakaś wybrakowana?


Na górę
Post: 01-07-2020, 17:55 
Offline

Rejestracja: 17-12-2019, 22:10
Posty: 85
Lokalizacja: Śląski
Suzuki: Vitara 1.4 2019
teraz jest DAB+ i jak masz tylko DAB to niestety lipa


Na górę
Post: 01-07-2020, 20:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13-12-2016, 18:57
Posty: 228
Lokalizacja: Świdnica
Suzuki: VITARA S 1,4 AT AWD
Instrukcja wg mnie jest uniwersalna .Jeszcze roczniki 2017 mogły jeszcze nie mieć dab+. Te ,które już mają to wszystkie są jako dab+.U mnie w vitarze rocznik 2017/2018 była bez dab+.


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

_________________
Jest Vitara S 1,4 AT AWD
Ex S-cross 1,6 DDiS AWD


Na górę
Post: 01-07-2020, 20:30 
Offline

Rejestracja: 23-12-2018, 12:46
Posty: 232
Suzuki: s-cross
kepak pisze:
Mam takie pytanko, kupiłem SX4 z tą stacją i mimo obecności w instrukcji ja nie mam u siebie radia DAB. Jak to wygląda? Ta stacja jest jakaś wybrakowana?

SX4 nie posiada DAB+, nie wiem czy nowe modele SX4 S-Cross Hybrid posiadają.


Na górę
Post: 03-07-2020, 16:37 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13-12-2016, 18:57
Posty: 228
Lokalizacja: Świdnica
Suzuki: VITARA S 1,4 AT AWD
Jest nowa mapa do SLDA. Oferta od kolegi Dziakoni działa. Są naniesione nareszcie nowe zaktualizowane nowe drogi w PL.

_________________
Jest Vitara S 1,4 AT AWD
Ex S-cross 1,6 DDiS AWD


Na górę
Post: 03-07-2020, 19:24 
Offline

Rejestracja: 17-12-2019, 22:10
Posty: 85
Lokalizacja: Śląski
Suzuki: Vitara 1.4 2019
ile aktualizacja kosztuje?


Na górę
Post: 04-07-2020, 00:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13-12-2016, 18:57
Posty: 228
Lokalizacja: Świdnica
Suzuki: VITARA S 1,4 AT AWD
To pytanie na pw do Dziakoniego

_________________
Jest Vitara S 1,4 AT AWD
Ex S-cross 1,6 DDiS AWD


Na górę
Post: 04-07-2020, 11:39 
Offline

Rejestracja: 20-06-2015, 20:27
Posty: 9
Lokalizacja: Łódź
Też jestem zainteresowany.


Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk


Na górę
Post: 04-07-2020, 23:01 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13-12-2016, 18:57
Posty: 228
Lokalizacja: Świdnica
Suzuki: VITARA S 1,4 AT AWD
Mogę tylko polecić kol.Dziakoniego .Nowa mapa i nowe POI.

_________________
Jest Vitara S 1,4 AT AWD
Ex S-cross 1,6 DDiS AWD


Na górę
Post: 07-07-2020, 16:56 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04-06-2017, 21:55
Posty: 67
Lokalizacja: Godzikowice
Suzuki: Było wiele szukam
clawis pisze:
Mogę tylko polecić kol.Dziakoniego .Nowa mapa i nowe POI.

Dziękuję :skromny:

_________________
Nawigacja mapy, polskie menu -Można dzwonić i pytać 501209210


Na górę
Post: 29-07-2020, 07:19 
Offline

Rejestracja: 20-06-2015, 20:27
Posty: 9
Lokalizacja: Łódź
Po ostatniej aktualizacji dużo częściej rozłącza mia carplay. Przewód oryginalny. Wyglada mi na gniazdo USB. Czy ktoś potrafił sobie z tym poradzić?


Na górę
Post: 01-08-2020, 14:01 
Offline

Rejestracja: 22-03-2019, 12:13
Posty: 38
Lokalizacja: Ruda Śląska
Suzuki: vitara II FL 1.4
Mam ten sam problem nowy soft i problem z android auto - często rozłącza. Ostatnio nawet pendrive w czasie odtwarzania rozłącza. Uszkodzone gniazdo USB czy wina nowego softu ? ( Kabel i telefon wielokrotnie zmienny ).


Na górę
Post: 01-08-2020, 18:44 
Offline

Rejestracja: 16-12-2016, 19:47
Posty: 1187
Suzuki: Vitara
Coś macie z telefonami gniazdo USB lub ze stacją. Mi nigdy nie rozłączyło android auto


Na górę
Post: 01-08-2020, 19:54 
Offline

Rejestracja: 23-10-2019, 13:52
Posty: 396
Suzuki: Vitara 1.0 2WD 6AT
Spróbujcie zrobić reset fabryczny ustawień stacji multimedialnej. Jak miałem kłopot w innym aucie z rozłączaniem to pomogło.


Na górę
Post: 26-09-2020, 09:20 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27-10-2011, 17:09
Posty: 214
Lokalizacja: Somonino, Pomorskie
Suzuki: Vitara 1.0 2019 ZQN
Koledzy, przepraszam jeśli już jest wątek na ten temat, ale chciałem zapytać czy ktoś na forum wymienił stację na inną. Jeśli tak, jakiej firmy, czy współgra z kamerką i ze sterowaniem na kierownicę?
W swojej GV miałem Kenwooda z akcesoriów Suzuki, jak na te lata było już spoko, więc zastanawiam się czy nie wymienić na coś lepszego.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 186 87 88 89 90 Następna

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl