a ja się dziwię takiemu komentarzowi, bo każdy kupuje to co chce, mnie się podoba ta wersja suzuki, jest dużo lepiej wykonana niż zwykła grand vitara, bo osobiśćie oglądałem w salonie nówkę sztuke i jakoś niepowaliła mnie na kolana,
ta xl7 z koleii ma to coś jak dla mnie, przede wszystkim duuży bagażnik, jak mam teraz 2 dzieci, to auto jak znalazl, jedzie po drogach naszych jak po stole, nic nie stuka, nie puka, a i części to nie problem, mam 2 firmy które naprawiją takie auta i bez problemu cześci są osiągalne i nie są w cale takie drogie
Jak ktoś nigdy nie miał auta z USA lub Kanady to raczej nie powinien się wypowiadać,
ale to moje skromne zdanie, ja tam z mojej suzuki xl7 jestem zadowolony mimo tej miłej przygody ze skrzynia biegów
spalanie na poziomi 14 litrów gazu na trasie mi pasuje , bo moj diesel poprzedni palił 8 litrów czyli licząc koszty wychodzi taniej a o komforcie jazdy nie ma co pisać bo XL 7 to po prostu jezdzaca kanapa, a silnik z 250 konikami potrafi wiele na drodze zdzialac i do wolnych to autko raczej się nie zalicza
pozdrawiam
wszystkich posiadaczy Xl7 !!!