Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 15-07-2025, 18:02

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kamera cofania

Mam GV od niedawna, kupiona z hakiem i w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos montowal kamerke cofania. Jest ich na allegro wiele, takze bezprzewodowe co upraszcza montaz. Sa do roznych aut, nawet SX4 ale nie spotkalem sie do GV. Wiec pytanko: montowal ktos to u siebie i czy w ogole warto bawic sie w ten temat. Mam czujnika parkowania, ale mieszkam w zatloczonej dzielnicy i trzeba sie wciskac na milimetry - stad pomyslalem o kamerze.

pozdr

Tytuł:

Kolego ja już prawie przerabiałem ten temat tzn.obczytałem różne fora nasze i zagraniczne,przejrzałem całe allegro,pytałem w dwóch serwisach ale na tą chwile jeszcze nie założyłem bo:do GV nie dostaniesz kamery z racji takiej że za nisko są lampki oświetlenia tablicy i nikt takowych nie robi bo z tej perspektywy wiele by nikt nie zobaczył,jedynym słusznym miejscem na kamerę jest przestrzeń pomiędzy właśnie lampkami oświetlenia tablicy,lub kamera w ramce tablicy,chociaż widziałem kamerę w osłonie koła i w zderzaku ale jakoś dziwnie to wygląda i rzuca się mocno w oczy przy każdym innym kolorze oprócz czarnego,dla mnie raczej kamera w ramce byłaby najlepsza,pozostaje kwestia tego że deszcz,śnieg,błoto itd.i nic nie widzimy bo cały obiektyw jest zabrudzony...

Tytuł:

Dzieki. Tez sie zastanawialem ze te w ramce szybko sie zachlapia. Ale nie mialem nigdy w zadnym aucie kamery cofania wiec rozpytuje sie ...

Tytuł:

Zobacz http://www.chinavasion.com/product_info ... ew-screen/ to hurownia w chinach.

Tytuł:

Witam i co z tą kamerką czy od czasu ostatniego postu ktoś wymyślił lepsze rozwiązanie jak to w ramce tablicy rejestracyjnej?
a swoją drogą to te kamerki w ramkach oferowane na allegro chyba nie mają podczerwieni i nocą to lipa.Proszę piszcie swoje pomysły i spostrzeżenia bo sam mam ochotę to zamontowac.Dzięki

Tytuł:

http://www.auto-alarmy.com.pl/

Ci ludzie CI pomogą

kilka osób z moich znajomych tam robiło i sa zadowoleni

ja załoze jak tylko navi kupie

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00