koziou pisze:
Co to za sprężyny?
Te opony na zdjęciu są łyse, nie wiem o jakim terenie piszesz.

Jeśli chodzi o producenta sprężyn to nie wiem...(podwyższają o 7cm , i są koloru czerwonego) Kupiłem od znajomego który jeździ właśnie vitarą na rajdy już 4 lata i zna się na rzeczy , jak coś muszę zrobić przy vicie to zawsze mi pomoże lecz teraz jest za granicą i dlatego to forum....(jak wróci to nie będe miał problemów z przerobieniem czy naprawie czegoś w mojej vicie) ; ]
Jeśli chodzi o teren to taki light , oponki mają tylko 5mm bieżnika , na żwirowni idzie pojeździć bo nie zakopuje się szybko , a jeśli chodzi o błoto to tyle co trzeba rozrytą drogą przez las przejechać , czy jakąś wodę tyle co da sie bez snorkela , chciałem robić do niej snorkela lecz wolę kupić drugą terenówkę . Foty w lekkim błocie dawałem kiedyś do jakiegoś tematu .
Myślę że zakończę ten temat

nic więcej na forum się nie dowiem chyba.... jak znajomy wróci to mi pomoże przy zawieszeniu ponieważ u siebie kiedyś też to przerabiał , lecz teraz już ma sztywny most z przodu więc będe miał od niego dłuższe wachacze i resztę potrzebnych części do tej przeróbki (obniżyć most, przedłużyć wachacze) więcej przy tej vitarze nie będe robił , ponieważ kupuję drugą terenówkę , zapewnie jeepa wranglera ; ]
Dziękuję za odpowiedzi na wcześniejsze pytania . Pozdrawiam .