Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 15-07-2025, 14:51

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość

witam! jestem w szoku ze nie mozna niby uruchomic samochodu ktory po kilku miesiacach stania nie odpalil.... caly czas wszystko bylo ok a tu nagle kiszka! od kilku miesiecy kazdy z niby znajomych mowi ze to zrobi i sory za wyrazenie [cenzura]! czy jest tu jakis fachowiec ktory podjol by sie uruchomienia lub naprawy tego auta w szczecinie? brak mi juz slow na tych niby fachowcow i znajomych kolegow ktorzy sie zobowiazali go naprawiac!

jezeli jest ktos w stanie pomoc prosze o kontakt!

malpa.malpa@yahoo.co.uk

za ok miesiac jade do polski i auto by sie przydalo na te kilka tygodni!

pozniej moge je sprzedac tez w jakies okazyjnej cenie! naprawde brak slow! ale to tak jest jak zalatwia sie cos na odleglosc! :)

przy okazji moge zrewanzowac sie czyms z terenu uk wiec jak cos to prosze smialo pisac! pozdrawiam!

Tytuł:

witaj
Jaki to model auta. Moja Suzi GV 2.0 TD z 1998 r. po trzech latach stania w krzakach z uszkodzonym silnikiem po napawach też nie chciała odpalać. U mnie zablokował się immobilizer z powodu braku napięcia. Nawet dzwoniłem do Bemo Motors tam masz serwis Suzuki i potwierdzili że owszem zdarzają się takie przypadki. Należy przyjechać do nich z autkiem i kwestia podłączenia pod kompa Osobiscie kolega mi zlikwidował immobilizer programując od nowa komputer sterujący silnika. I teraz juz niemam immo i autko pali bezproblemu.

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Forum to nie giełda ani tablica ogłoszeń. :lol:

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00