Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 18-07-2025, 01:38

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość

Witam

Biorąc pod uwagę kilka aut posiadających w przeszłości dziwi mnie trochę że SGV nie posiada amortyzatorów w przedniej masce. Wiem doskonale że zaglądając w mało awaryjny silnik jest to rzadko przydatny gadżet. Ale mając na uwadze wygodę przy sprawdzaniu chociażby oleju przydał by się taki pomocnik. Większość aut posiada coś takiego w wyposażeniu standardowym tej klasy. Więc moje pytanie czy ktoś zainstalował coś takiego w sowiej SGV-arze? Jestem na etapie poprawy projektantów Suzuki aby coś takiego zainstalować w moim egzemplarzu. Jest to prosta rzecz a bardzo przydatna a nie szukanie kijkiem i trafienia w dziurkę aby sprawdzi chociażby ilości płynu w spryskiwaczu. Jeżeli ktoś ma doświadczenia w tym temacie proszę o wskazówki producentów i z jakiego auta pasuje teleskop i w jaki miejscu jest otwór mocujący. Pozdrawiam

P.S. Japońce z Suzuki stworzyli auto mało awaryjne ale domykanie szyb lub składane lusterka powinny być w standardzie.

voitec2000 pisze:
P.S. Japońce z Suzuki stworzyli auto mało awaryjne ale domykanie szyb lub składane lusterka powinny być w standardzie.

hehe rzeczywiście mało zawodne :)

pytanie czy wejdą tam siłowniki. A jeśli tak to czy nie będzie Ci przeszkadzało wiercenie otworów pod główki do mocowani?

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00