Witam Wszystkich! Jestem nowy na forum, więc bardzo proszę o wyrozumiałość i pomoc
Kupiłem SX 4 4x4 w zeszłym.roku jako.nową w MM CARS Katowice. Przed.przeglądem 500 km zauważyłem, że kierownica jest trochę w lewo przechylona, auta nie ściągało przy jeździe.na wprost. Zrobiono ustawienie.zbieżności, ale wszystko było ok. W sumie z tym problemem byłem w.Katowicach i Bielsku Białej chyba z 5 razy, nic nie wymyślono, raz sugerowano ewentualnie na ząbkach kierownicę przestawić, ale tego nie zrobiono, bo "przyjedzie Pan jakby przeszkadzało.bardzo "...
Teraz jadę.na przegląd.na 30000 km i jest większy problem - przy mocniejszym hamowaniu jak puści się kierownicę to skręca w lewo - nigdy w prawo. Do tego przy skręcaniu w lewo jest mniejszy opór - lżej.się skręca, natomiast w prawo z większym oporem.
Auto od.nowości jeżdżące po drogach asfaltowych, żadnego off roadu itp, zero wypadków.
Moje pytanie i wielka prośba - czy ktoś.z.Was miał.podobną sytuacje? Co to.może być i jak gadać z serwisem? Nie chcę znowu.być zbyty.
Serdecznie dziękuję za pomoc!