MikoMiko pisze:
Cześć
Oraz Mata/Fotel pasażera do wymiany, wiecie jak wyglada ich połączenie? czy z wersji europejskiej podepnę do mojego ? Świeci mi się kontrolka poduszek u
AD maty: zeby zweryfikowac czy to jedyny problem, widzialme na allegro emulatory maty tzn, ukladzi co powoduje, ze
nawet jak NIKT nie siedzi na siedzisku to poduszka i TAK wybucha w czasie kolizji. Normalnie mata dzialajac zapobiega detonaci poduszki
aby zmniejszych koszty naprawy jesli nikt nie siedzi na siedzsku stad nie ma sensu dokonywac detonaci poduszki.
Z tym emulatorem maty poduszka zawsze wybucha. Jelsi jednak siedzialoby tam dziecko o male masie taka detonacja moze zrobic mu krzywde.
https://allegro.pl/oferta/emulator-maty-srs-suzuki-sx4-grand-vitara-usa-6840267463mam ten sam problem... niestety... auto z USA. Doatkowo kiedy jade samochod jest koszmarie glosny (KOSZMARNIE szumi w Transaxle/AT)
nie wiem moze cos z przgubami... A./Tnie ma zadnych bledow, silnik tyclko niby mu sie pojawia problem KAT ale poki co brak check engine light.
Zncie kogos kto ma niautoryzowany ale fachowt serwis Suzuki gdzie chlopaki znaja sie na rzeczy w sensie doswiadczenie (sam jestem inzynierem, wiec rozumiem i cenie dowaidczenie - jak robli cos juz 100x to szybko domysla sie co jest bo czytanie z OBDII komputerem daje tylko prawdopodbienstowo gdzie zaczac szukac)