Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 16-07-2025, 14:58

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Po co? Tapicerka w Sedici jest całkiem fajna. Goń tylko z żarciem i piciem z samochodu, a będzie służyła.

Tytuł:
Awatar użytkownika

waldis pisze:
Po co? Tapicerka w Sedici jest całkiem fajna. Goń tylko z żarciem i piciem z samochodu, a będzie służyła.
No jest fajna ale ja mam jobla, takie zboczenie, kiedyś przez przypadek poplamiłem w innym aucie i teraz wolę się zabezpieczyć, znalazłem takie szyte na miarę z ekoskóry ale zależy mi żeby to nie wisiało jak pokrowiec z TESCO, tamte są dosyć drogie, około 400 zł ale fajnie wyglądają i chronią, kiedyś przy odsprzedaży ludzie patrzą na tapicerkę i jak jest jak nowa to wiadomo, oko się cieszy.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sory ale nigdy nie rozumialem tych co kupuja pokrowce, po co tak chronić orginalne fotele których i tak nigdy nie odsloni się ?? owszem kiedy auto bedzie sprzedawane bedzie wygladac tapiecera jak nowa. Ale moim zadniem auto moje jest dla mnie, a kazde pokrowce nie sa w 100% dopasowane ;/ I stylistycznie odbiegaja. Lepiej te 400zł wydac na pożadną pralnie tapicery. :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

kampop7 pisze:
Sory ale nigdy nie rozumialem tych co kupuja pokrowce, po co tak chronić orginalne fotele których i tak nigdy nie odsloni się ?? owszem kiedy auto bedzie sprzedawane bedzie wygladac tapiecera jak nowa. Ale moim zadniem auto moje jest dla mnie, a kazde pokrowce nie sa w 100% dopasowane ;/ I stylistycznie odbiegaja. Lepiej te 400zł wydac na pożadną pralnie tapicery. :D
No cóż, nie prosiłem o radę natury psychologicznej, ja np nie rozumiem ludzi którzy kupują auto 4x4 powiedzmy pseudoterenowe bo takie jest SX4 i nigdy nie zjeżdżają z asfaltu - tak napisałeś w swoim temacie o odpryskach lakieru. Tak na serio to mi to lotto, każdy kupuje, robi to co chce. A co do pralni to kupiłem vanish w proszku do prania tapicery na sucho za niecałe 20 zł i wyczyściło lepiej niż na myjni. 2 razy.

Tytuł:

Cytuj:
No cóż, nie prosiłem o radę natury psychologicznej, ja np nie rozumiem ludzi którzy kupują auto 4x4 powiedzmy pseudoterenowe bo takie jest SX4 i nigdy nie zjeżdżają z asfaltu

Spokojnie kolego, niema co się spinać. To jest forum i każdy może wyrażać swoją opinię (jeśli nikogo nie obraża). Kolega wyżej wyraził swoją na temat pokrowców (nawiasem, mam taką samą) i wolno mu, tak jak tobie na temat kupowania 4x4 (4x4 nie kupuje się tylko do brodzenia w błocie, na asfalcie też się przydaje). Przecież jak chcesz to możesz sobie kupić nawet siedem kompletów pokrowców, na każdy dzień tygodnia inny, żyjemy w wolnym kraju. Tak na marginesie, to znam osobę, która zamówiła sobie auto z kremową skórą i natychmiast kupiła sobie pokrowce, żeby jej nie zabrudzić. :bzik:
Pozdrawiam.

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja się nie spinam tylko czy ktoś mi po prostu odpowie że te czy inne pokrowce są zarąbiste bo super się dopasowują do siedzenia bo chciałbym takie właśnie kupić a jak na razie to nabiłem z 5 postów i dalej nic nie wiem, nawiasem mówiąc lubię nabijać posty :D

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+01:00