Głośniki kupiłem w Mediaexpercie, żadne cuda, jęśli się nie mylę, to Blaupunkty. Jedyne na co musisz zwrócić uwagę, to to żeby nie były zbyt głębokie, bo będą przeszkadzać w opuszczeniu szyby. Jako dystanse wykorzystałem te stare głośniki (gdzieś jest mały manual, albo na tym forum albo na tym drugim suzuki), tylko do tego się nadają
Tapicerkę zdejmuje się banalnie prosto.
1. Lekko ciągnąc, zdejmij ten trójkącik przy lusterku
2. Pod zaślepką w korytku do zamykania - śrubka
3. Pod zaślepką przy klamce - śrubka (do tych zaślepek najlepiej użyć cienkiego 2mm wkrętaka, żeby nie haratać ich)
4. Zaczynając od rogu przy dolnym zawiasie (łatwo podważyć) z wyczuciem pociągnąć i po kolei wyciągać zatrzaski (zdejmowałem kilkanaście razy i nic nie urwałem ,chociaż byłem przygotowany i miałem kilka spinek).
5. WAŻNE po odpięciu delikatnie odepnij wtyczki od "gwizdka" i sterowania szyb, siedzą dość mocno i są na "zatrzask" który trzeba wcisnąć.
I to by było na tyle.
PS
Przy składaniu, zwróć uwagę na górną krawędź panelu, czy weszła na swoje miejsce. W ASO z tyłu wcisnęli na siłę, nie tam gdzie powinni i brzeg plastiku był pofalowany (co mnie wkurzało, bo myślałem, że zdeformowali go nieumiejętnie rozbierając. Dopiero przy rozbieraniu przodu jorbnąłem się o co kaman i złożyłem jak należy (dwa lata się wkurzałem prawie).
PS2
manual
viewtopic.php?t=1033