Witam wszystkich
Od trzech tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Scrossa ( w sumie trzecie Suzuki w rodzinie),oczywiście jestem zadowolony z zakupu a co będzie dalej czas pokaże aczkolwiek Vitara z 2019 roku spisuje się nad wyraz [cenzura].... więc mam nadzieje że i z tym autem nie będzie dużych problemów.
Przejde od razu do sedna sprawy a konkretnie,osobiście mam wrażenie że obraz z kamery cofania jest zbyt ciemny,pomimo ustawienia parametrów jasności na max czyli 20 bez wyjątków czy jest włączona opcja:samochód,dzień czy noc,nawet mam wrażenie że ekran normalny jest zaciemniony a mam porównanie z Vitarą i tam obraz w kamerze cofania jest bardzo dobry,więc moje pytanie do Was czy też odnosicie takie wrażenie (oczywiście jeśli macie porównanie z innymi autami),czy warto to zgłaszać serwisowi czy może macie inne rozwiązanie i na marginesie zapytam czy u Was tez czasami zanikają fale w radiu tj.jedziesz,jedziesz i nagle bez względu czy to w mieście czy zwykłej drodze czy nawet jak stoisz przerywa tak że nie można słuchać i tu znów mam porównanie do Vitary tam radio działa bez zarzutów.
Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi czy wskazówki
|