Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 26-01-2025, 16:36

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość

Suzuki: s cross
Witam zakupiełm Scrossa z 2022 roku nowa generacja czy jak kto woli po face liftingu 1.4 129 KM Manual Mild Hybrid Premium oczywiście trochę okrojonego czyli bez gaśnicy sesawu naprawczego podejrzewam z e kompresor też był wraz z lewarkiem jak nie to proszę mnie poprawić.Trudno miałem z tego powodu upust dlatego chce sobie to teraz kupić i pytanie bo w ASO to jest trochę temat za miliony przysłowiowe a w necie już inaczej tylko jak widze że pasuje R 16 i R 17 koło dojazdowe to mam mętlik już co wybrać mozecie mi ewentualnie podpowiedzieć co by było lepsze a mam Opony 215/55/R17 Niby pełne wymiarowe zapasowe koło było by lepszym rozwiązaniem lecz już słyszałem z e półka w bagażniku by się podwyżyszła i straciło by to na pomniejszeniu bagaznika .Także chyba jednak pozostanę przy opcji koła dojazdowego tylko prosiłbym o jakieś namiary jakie to własnie koło by dobrze spasowałao wraz z zestawem kompletnym czyli lewarkiem i kluczami itp.Dodam że dzwoniąc do ASO moje zapytanie było w jakiej cenie mają takowe koła dojazdowe facet nie był w stanie mi przekazac własciwej odpowiedzi żądał numeru VIN Auta ja mu mówię najnowasza generacja SCrossa to po co wam numer Vin auta?podziekowałem jak oni nie znaja nawet cenników akcesorii swoich części .

Suzuki: Vitara Hybrid 4WD
Z grubsza cenę możesz sprawdzić tu: https://scc.suzuki.pl/#/model/SCROSS_HYBRID_2024
Co do rozmiaru, to chyba nie ma większego znaczenia przy kole dojazdowym, czy to będzie 16, czy 17, bo jego rozmiar powinien być zbliżony. Nawet zwykłe koło 16 i 17 muszą mieć mniej więcej ten sam rozmiar.
Ja mam Vitarę i kupowałem dojazdówkę w ASO, głowy nie dam, ale chyba jest to 16, podejrzewam, że u Ciebie będzie podobnie.

Suzuki: s cross
Dziekuję za odpowiedź

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00