Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 27-06-2025, 12:24

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość

Witam.

To mój pierwszy post na tym forum, więc od razu się pochwalę, że przedwczoraj zostałem posiadaczem Suzuki Swift'a 1.3 GLX, rok 2000.

Autko ma wszystko co potrzeba oprócz radia, więc zastanawiam się nad jego zakupem, ale męczy mnie jedna sprawa...

Poprzedni właściciel nie miałe wogóle zamontowanej żadnej jednostki. Wczoraj oglądając auto doszedłem do wmiosku, że tam nie ma chyba żadnych głośników. Jest to możliwe?

Patrzyłem na ogłoszenia innych Swif'ów i niektóre mają w przednich bocznych drzwiach głośniki, a mój egzemplarz nie ma...

I tak zastanawiam się, może głośniki są w innych miejscach? Może trzeba je jakoś zainstalować? Czy jest wogóle możliwość podpięcia radia? Wiadomo, że nie chodzi o jakiś super sprzęt car audio, tylko o zwykłe radio, bo nie lubię jezdzić w zupełniej ciszy...

Pozdrawiam.

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Suzuki: Vitara 1.6 AllGrip
No, jest to dziwne. W 2000 r. bez radia, czy nawet głośników :?
Może masz tylko instalację + antenę... .

Piszesz, że to 1.3 GLX. Kupiony w Polsce? W 2000 r. w wyposażeniu standardowym miał centralny zamek, el. szyby z przodu, el. lusterka i instalację radiową z głośnikami. W opcji były 2 poduszki, klimatyzacja i radio.
Jak wygląda wyposażenie w Twoim?

Tytuł:

Mój GLX był kupiony w polskim salonie.

Co do wyposażenie to jest tak jak piszesz, mam centralna zamek (+ alarm, ale to było dokupione przez pierwszego właściciela osobiście), elektyryczne szyby z przodu, elektryczne lusterka. Nie było radia, poduszek i klimatyzacji.

A może głośniki w Swift'cie są w jakiś innych miejscach i ja ich po prostu nie widzę?

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00