Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 28-06-2025, 03:06

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Już kupiłem na allegro cały zestaw, o którym wspominasz czyli illumi cancel+ regulacja wysokości i halogeny (ale nie ma podświetlania pod przełącznikiem, normalnie jest?) i teraz w związku z tym mam na spych mój stary włącznik czyli cały komplet z zaślepionymi halogenami ;)

Witam wszystkich jestem posiadaczem Suzuki Swift MK6 od jakiś 5 dni jest to wersja Premium z października 2006 1,3 90km 4x4 benzyna. W wyposażeniu tej wersji były halogeny oryginalnie montowane w fabryce niestety auto miało stłuczkę w skutek czego zostały wymienione przednie wzmocnienie i prawdopodobnie przedni zderzak gdzie zamiast halogenów są zaślepki. Wczoraj zamontowałem halogeny podłączyłem je pod istniejącą instalację i po wciśnięciu guzika halogeny sie zapalił. Problem polega na tym że nie mogę znaleźć drugiej kostki do halogena od strony pasażera tam w okolicy zbiornika spryskiwaczy szyb(nie widzę też żadnych uciętych kabli). Mam w związku z tym pytanie jak jest poprowadzona oryginalnie instalacja do halogena po stronie pasażera? pod przednim pasem idzie odgałęzienie od halogenu kierowcy czy za silnikiem tak jak instalacja lampy pasażera i schodzi w dół w kierunku zbiornika spryskiwaczy?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przewod znajduje sie po prawej stronie pojazdu, w jednej wiazce z przewodami obydwu pompek spryskiwaczy szyb.

Obrazek

Tytuł:

Właśnie udało mi się odnaleźć tą kostkę od halogenu pasażera była podwinięta i zahaczona o zbiornik spryskiwaczy. Dziękuję za pomoc

Sorry za offtopic. Ale wie ktoś może w jaki sposób wymienić żarówkę w halogenie Swift Mk6? Strzeliła mi niedawno. W instrukcji nic na ten temat nie znalazłem. I jakie żarówki? H11 czy inne?

Dzięki za pomoc!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+01:00