Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 20-10-2018, 11:48

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Post: 17-06-2018, 21:47 
Offline

Rejestracja: 14-06-2018, 11:28
Posty: 2
Witam! Mam vitarę z 2008 roku i mam problem z klimą - nie załącza się sprężarka, chociaż świeci się zielona dioda na panelu środkowym. Klina została nabita, odgrzybiona itd. jest szczelna. Jak poprowadzi się kablem + z akumulatora bezpośrednio do sprężarki to załącza się czyli jest sprawna. Ma ktoś jakiś pomysł co może być i jak to naprawić?


Na górę
Post: 17-06-2018, 21:48 
Offline

Rejestracja: 26-02-2015, 18:52
Posty: 90
Do sprawdzenia wiązka, bezpieczniki, przełączniki itp. Elektryk namierzy problem bez problemu.

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: 21-06-2018, 18:08 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01-04-2017, 08:50
Posty: 111
Lokalizacja: Siedlce
Podłącz kompa, takim gdybaniem na pewno nie naprawisz.

_________________
Była GV II DDIS 2007 r.


Na górę
Post: 21-06-2018, 19:59 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21-08-2007, 20:49
Posty: 2590
Lokalizacja: Warszawa
Janek Pol pisze:
mam problem z klimą


Przeszukaj forum. Nie raz pisano o różnych problemach z klimatyzacją.

_________________
Pozdrawiam
Marek

GV II 2007 5d DDIS
"There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don't" ;)


Na górę
Post: 28-06-2018, 14:19 
Offline

Rejestracja: 16-08-2017, 15:56
Posty: 23
Weź sprawdź bezpiecznik od klimy, ja miałem podobnie


Na górę
Post: 24-09-2018, 12:40 
Offline

Rejestracja: 23-09-2018, 11:57
Posty: 4
Lokalizacja: Warmińsko - Mazurskie
Witam . Mam podobny problem w vitarze xl7 2.7 . Zna ktoś możliwy powód ? Bezpiecznik ok


Na górę
Post: 24-09-2018, 18:16 
Offline

Rejestracja: 15-06-2015, 18:35
Posty: 113
Do sprawdzenia wiązka, bezpieczniki, przełączniki itp. Elektryk namierzy problem bez problemu.


Na górę
Post: 24-09-2018, 20:16 
Offline

Rejestracja: 14-06-2018, 11:28
Posty: 2
U mnie jednak był padnięty czujnik ciśnienia!


Na górę
Post: 24-09-2018, 20:52 
Offline

Rejestracja: 23-09-2018, 11:57
Posty: 4
Lokalizacja: Warmińsko - Mazurskie
To samo sugerował mi mechanik


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl