Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 19-07-2018, 09:03

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Post: 20-08-2016, 14:02 
Offline

Rejestracja: 05-08-2016, 11:46
Posty: 3
Lokalizacja: Starachowice
Witam. Nie długo po kupieniu auta zmieniłem oryginalne radio na stację Adayo. Wszystko działa poprawnie. Mam jednak pytanie, czy oryginalne radio da się włączyć przy wyłączonym silniku, nie naciskając przycisku start, co odpowiada przekręceniu kluczyka w stacyjce? Po zmianie radia nie mam możliwości tego sprawdzić. Zamontowana stacja działa dopiero po jednokrotnym wciśnięciu przycisku start.
Mam jeszcze jedno pytanie trochę z innej beczki. Czy włączając światła awaryjne miga trójkąt- włącznik tych świateł w konsoli centralnej?


Na górę
Post: 20-08-2016, 15:29 
Offline

Rejestracja: 21-09-2015, 15:44
Posty: 82
Lokalizacja: śląsk
via77 , temat stacji multimedialnej m.in:Adayo mamy już w dziale audio i video.Mogę tylko napisać jak jest u mnie/też mam Adayo/,trzeba,niestety jednokrotnie załączyć przycisk start,aby stacja się odezwała.
Też przed jej montażem w ASO nie sprawdziłem czy analogicznie jest uruchamiane fabryczne radyjko.
Po drugie,u mnie jest tak,że po włączeniu świateł awaryjnych ten trójkąt o który pytasz nie miga,natomiast migają sobie obie zielone strzałki kierunkowskazów.


Na górę
Post: 24-08-2016, 07:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25-07-2008, 10:17
Posty: 81
Lokalizacja: Szczecin
Radio fabryczne też się nie uruchomi dopóki nie wciśnie się raz przycisku zapłonu


Na górę
Post: 24-08-2016, 13:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05-02-2014, 21:38
Posty: 282
Lokalizacja: Wrocław
Potwierdzam :)

_________________
S-cross AllGrip CVT


Na górę
Post: 25-08-2016, 10:41 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09-06-2014, 09:49
Posty: 44
Lokalizacja: Jaworzno
Lub jak kto woli Ja wyłączam zapłon ,ale nie wyłączać radia. Ponowne uruchomienie samochodu automatycznie załącza radyjko. Potwierdzam bez zasilania ni hu hu

Dzisiaj zakupiłem taka stacje jutro montuje


Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.


Na górę
Post: 12-01-2018, 12:30 
Offline

Rejestracja: 12-01-2018, 12:22
Posty: 1
Witam też planuję zakup zestawu multimedialnego do suzuki s cross prosił bym pana z Jaworzna o kontakt mieszkam w Sosnowcu :D Pozdrawiam


Na górę
Post: 03-06-2018, 20:40 
Offline

Rejestracja: 30-01-2014, 09:35
Posty: 36
Lokalizacja: Nowy Sącz
Lwieserce pisze:
Dzisiaj zakupiłem taka stacje jutro montuje


Już trochę czasu mineło, więc chciałem zapytać jak się radio sprawuje. Warto zakupić?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl