Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 27-05-2018, 10:45

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: 30-12-2017, 14:52 
Offline

Rejestracja: 22-03-2016, 21:59
Posty: 13
Mamproblem z odpaleniem cieplego silnika,a mianowicie na zimno pali od strzala,jak sie nagrzeje nie pali brak pradu z cewki na aparat,cewka podmieniona efektow brak co moze byc jeszcze przyczyna ,aparat,czy komputer. :sciana:


Na górę
Post: 30-12-2017, 17:56 
Offline

Rejestracja: 08-10-2017, 12:22
Posty: 79
Najlepiej zrobić diagnostykę komputerową i tak idzie się dowiedzieć, ale masy są wszędzie podłączone?


Na górę
Post: 31-12-2017, 10:08 
Offline

Rejestracja: 22-03-2016, 21:59
Posty: 13
Jak juz pisalem zimny pali normalnie,jak sie zagrzeje brak pradu z cewki na aparat ostygnie znow zapali bez problemow.


Na górę
Post: 02-01-2018, 09:51 
Offline

Rejestracja: 22-12-2017, 12:48
Posty: 17
daaarekkk pisze:
Jak juz pisalem zimny pali normalnie,jak sie zagrzeje brak pradu z cewki na aparat ostygnie znow zapali bez problemow.


U mnie problemem był uszkodzony monowtrysk. Po wymianie problemy z odpalaniem zostały rozwiązane.


Na górę
Post: 04-01-2018, 10:41 
Offline

Rejestracja: 22-03-2016, 21:59
Posty: 13
Suzi naprawiona powodem czujnik w aparacie zaplonowym. :skoczek:


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl