Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 22-09-2018, 01:06

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: NAPĘDY
Post: 17-12-2017, 13:16 
Offline

Rejestracja: 16-12-2017, 10:03
Posty: 3
Witam,
U mojego taty w Jimnym jest problem z załączeniem przedniego napędu. Załączanie elektroniczne -lampka chwilę miga, nic się nie dzieje i gaśnie. Dodam, że zimą w tym roku działało wszystko dobrze.
Auto jest z Tczewa (pomorskie) -może ktoś zna warsztat który może z czystym sumieniem polecić, gdzie znają się na takich autach?
Grzegorz.


Na górę
 Tytuł: Re: NAPĘDY
Post: 17-12-2017, 16:30 
Offline

Rejestracja: 05-01-2014, 20:39
Posty: 114
Lokalizacja: Bełchatów
Zacznij od sprawdzenia czujnika 4WD przy reduktorze.Na forum temat był już wałkowany.

_________________
jamnik 1.3 2005


Na górę
 Tytuł: Re: NAPĘDY
Post: 20-12-2017, 08:52 
Offline

Rejestracja: 16-12-2017, 10:03
Posty: 3
Dziękuję.. ☺


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl