Drodzy Forumowicze.
Na wstępie chciałbym przeprosić za lekkie zamieszanie z ankietą, której nie byliśmy inicjatorami. Chciałbym tez napisać, iż nikt ze Stowarzyszenia nie brał w niej udziału, by jakby nie wpływać na jej wynik.
Jak widzicie w ostatnim okresie zmieniliśmy logotyp na forum, gdyż taka jest nasza decyzja – ma pasować do naszej strategii działań marketingowych – tak to w dużym uproszczeniu nazwę.
Oczywiście zapewne jest tak, że logotyp nie wszystkim się podoba – to raczej jest normalne, gdyż gusta mamy różne. Jedni lubią okrągłe, inni kwadratowe, inni powiedzą że trójkąty są najlepsze, a jak do tego jeszcze zaczniemy rozmawiać o kolorystyce, treści itd., to będzie długa, długa dyskusja.
Naszym celem jest swego rodzaju spójność, a także odpowiednia dla nas zawartość logotypu: logo Stowarzyszenia + adres domeny.
Doszliśmy do wniosku, że pomysł Avalanche dotyczący umieszczenia w logotypie tekstu odnoszącego się do charakteru forum jest dobry, toteż ten tekst dołożyliśmy do logo i jest to logotyp zatwierdzony i obowiązujący – w 2 wersjach kolorystycznych.
Logotyp ten będzie wykorzystywany nie tylko na forum, ale w różnych materiałach marketingowych. Przygotujemy z tym logotypem również odzież w naszym sklepiku. Będą też obiecane już nalepki.
Wierzymy, iż różnice w gustach dotyczących logotypu, nijak nie wpłyną na funkcjonowanie tego forum oraz na dobry klimat tu panujący.
Ze swojej strony mogę obiecać, iż forum będziemy rozwijać. Będziemy też zachęcali Was do różnych wspólnych zabaw, jak np. konkursy, do różnych wspólnych wyjazdów itp.
Ale oczywiście chce też zaznaczyć – że nikogo nie będziemy do niczego zmuszać
Na koniec ponowie jeszcze mój apel (tak wiem, że to nie ten temat
) Jeżeli macie jakieś pomysły czy też uwagi na temat funkcjonowania forum, czy też jakiś wspólnych przedsięwzięć – piszcie.
Ponieważ temat został wyczerpany, toteż go zamykam.