Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 21-09-2018, 07:19

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: 02-04-2018, 20:10 
Offline

Rejestracja: 02-04-2018, 20:04
Posty: 7
Witam
Nie odpala... Pali się check engine... Pompa chodzi, wszystko ok... Grzebałem przy radiu.. Bezpieczniki ok, paliwo jest, świece ok, kable ok... Może Immobilizer?? Akku na max naładowałem.. Jedyne to radio i stał 3 godz. Bez korka paliwa.. Nic innego nie przychodzi mi do łba..


Na górę
Post: 02-04-2018, 21:59 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21-08-2007, 20:49
Posty: 2550
Lokalizacja: Warszawa
Który post mam zostawić? :)

_________________
Pozdrawiam
Marek

GV II 2007 5d DDIS
"There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don't" ;)


Na górę
Post: 03-04-2018, 08:32 
Offline

Rejestracja: 02-04-2018, 20:04
Posty: 7
Ten do Wagona ostatni


Na górę
Post: 03-04-2018, 19:06 
Offline

Rejestracja: 02-04-2018, 20:04
Posty: 7
Hallo??????


Na górę
Post: 03-04-2018, 19:07 
Offline

Rejestracja: 02-04-2018, 20:04
Posty: 7
Tutaj chyba nic się nie dzieje.. Idę na niemiecki


Na górę
Post: 10-05-2018, 17:08 
Offline

Rejestracja: 02-04-2018, 20:04
Posty: 7
Jak wyłączyć immo w Suzuki wagon???


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl