Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 21-09-2018, 03:21

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: 05-03-2018, 18:57 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24-02-2018, 14:20
Posty: 14
Witajcie, mam Suzuki Liana 1.3 benzynę i nie działają mi spryskiwacze. Samochó kupiłem kilka dni temu, poprzedni właściciel twierdzi, że miał w zbiorniczku wodę (idiota) i pewnie zamarzłą dlatego nie działąją. Silniczków w ogóle nie słychać kiedy silnik jest zimny natomiast kiedy auto się rozgrzeje to już je słychać lecz płyn, który dolałem (Sonax -22st.) dalej ni leci. Odpiąłem wężyk do któego jest dostęp od góry, dmuchnąłem i z dzyszy robią się bańki czyli są drożne. Pytanie czy opłąca mi się zamemu z tym kombinować czy lepiej dać mechanikowi? W poprzednim samochodzie (Scenic I) rozbierałem to sam i czyściłem silniczek i wszystko działało, natomiast nie wiem jak jest w tym samochodzie a google nie udzieliło mi tej odpowiedzi. Wiem jedynie, że trzeba ściągnąć przednie lewe koło i nadkole. Jakieś sugesie? Czy w ogóle jest sens czyścić pompkę czy przed operacją mieć już kupione nowe?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl