Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 21-10-2018, 20:58

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 31-07-2018, 15:36 
Offline

Rejestracja: 02-10-2015, 17:11
Posty: 2
Witam wszystkich.
otóż mam problem z firmowym radiem, które ni z tego ni z owego przestało wyszukiwać stacje, a CD zaczął rzęzić, gra dopiero przy maksymalnej głośności. ale jest to tak jak napisałem raczej rzężenie.
Myślałem, że jest to problem z samym radiem, ale wymieniłem na inne i jest to samo. Podejrzewam, że może to być problem z masą, ale może podpowiecie coś innego, albo gdzie szukać problemu.
z góry dziękuję za odpowiedź.


Na górę
Post: 31-07-2018, 20:49 
Offline

Rejestracja: 15-12-2017, 13:30
Posty: 15
Zaczął bym od sprawdzenia regulatora na alternatorze, potem masa we wtyczce DIN radia. Może jakiś przewód się przełamał w wiązce do radia.


Na górę
Post: 01-08-2018, 19:42 
Offline

Rejestracja: 13-06-2016, 12:40
Posty: 29
Lokalizacja: Częstochowa
W poprzednim samochodzie miałem takie same problemy z radiem,winna była masa.
Pozdrawiam.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl