Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl

Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów marki Suzuki.
Dzisiaj jest 10-12-2018, 16:36

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Post: 20-10-2008, 21:33 
Offline

Rejestracja: 20-10-2008, 19:57
Posty: 4
Kupiłem Ignisa 2006 r nie umiem włączyć na komputerze wskaźnik spalania paliwa .Czekam na odpowiedzi DZIĘKUJE


Na górę
 Tytuł:
Post: 21-10-2008, 08:18 
Offline

Rejestracja: 21-09-2006, 12:35
Posty: 417
Lokalizacja: Wisła
A dlaczego potrzebujesz go włączyć?
Możesz pokazać jakieś zdjęcie tego, co aktualnie on pokazuje?

Z tego co pamiętam z książki obsługi (zalecam jej przejrzenie) istnieje tylko opcja zmiany jednostek, w których chwilowe zużycie jest podawane, a pełnego wyłączenia nie ma.


Na górę
Post: 21-10-2008, 15:47 
Offline

Rejestracja: 20-10-2008, 19:57
Posty: 4
Witam Dziękuję , Pokazuje godzinę i ile stopni jest w zewnątrz a instrukcije mam po francusku.


Na górę
 Tytuł:
Post: 30-10-2008, 13:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23-09-2006, 22:36
Posty: 142
Lokalizacja: Siedlce
Wyciąg z Instrukcji Obsługi Ignisa strona 3-13:

Wyświetlacz wielofunkcyjny (w niektórych wersjach)
Na wyświetlaczu pokazywane są następujące informacje:
1) Czas
2) Temperatura zewnętrzna
3) Chwilowe zużycie paliwa (tylko w wersji z silnikiem o zapłonie iskrowym)
4) Informacje związane z radioodtwarzaczem


Na górę
Post: 30-05-2011, 20:28 
Offline

Rejestracja: 29-12-2009, 16:15
Posty: 4
Lokalizacja: Warszawa
Pytam o spalanie przy hamowniu silnikiem... u mnie jet tak, że gdy puszczę gaz jadąc na biegu to wskaźnik chwilowego spalania pokazuje mi dokładnie 4,1l/100km niezależnie od prędkości... to chyba nie jest poprawnie???
W każdym innym samochodzie (a było ich kilka) pokazywało mi się 0 (zero) w takim przypadku.
Czy to jakaś przypadłość Ignaca czy powinienem pojechać z tym do serwisu??


Na górę
 Tytuł:
Post: 31-05-2011, 17:22 
Offline

Rejestracja: 11-03-2009, 21:28
Posty: 1
Lokalizacja: łódź
I będzie pokazywać 4,1 ten typ tak ma


Na górę
Post: 25-03-2018, 22:17 
Offline

Rejestracja: 25-03-2018, 21:38
Posty: 2
Podbijam pytanie , można coś z tym spalaniem zrobić , co by nie bra paliwa jak nie potrzebuje jadąc z górki :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl